my love for you is a journey..starting at forever and ending at never

Wednesday, August 01, 2012

Novel Teduhan Kasih - Marissa

First of all, novel ni best!! Saya suka jalan ceritanya...cuma cite ni open sket la dalam bab-bab suami isteri ni..kureng sesuai pulak kalau ada budak sekolah yg baca..harus pikir nak kawin je nanti..
Awal chapter, aku dah tersedu sedan..hahaha...mmg part sedih la kena cerai time baru dapat good news yg dia preggy..waduh...kena halau rumah pulak coz laki nak kawin lain dah..jahatkan jantan macam ni..6tahun kawin, langsung takde rase kasih kat isteri..tak guna..tak guna..then, dah kena halau tu, si Iffa ni(nama heroin) balik la kerumah mak tiri dia..mmg jadi hamba la Iffa ni bila kat rumah mak tiri dia..sampai la hari dia nak bersalin, takde sesiapa pun ada dekat ngan dia..pi la tahan teksi sensorang..takde pulak teksi nak berhenti..datang la hero tolong bawa Iffa ke hospital..time nak bersalin, doktor ingat Ehsan ni(hero) suami Iffa, doktor suruh masuk dewan bersalin..suruh bagi semangat kat isteri..ehsan kesian nengok iffa..ehsan pun teman la sampai iffa selamat bersalin..lepas tu mula lah episod bunga-bunga cinta deme berdua..kasih ehsan terlalu tinggi buat adam..anak iffa ni..so mereka kawin n happily ever after...mmg ada jugak conflict dalam rumahtangga mereka, tp bila ada persefahaman, all problems will solve easily kan..pengajaran..pengajaran! Enjoy your reading!!

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...